........................Ofte stillede spørgsmål.Hvorfor er Profil@dresser så attraktive ?

Tænk på et telefon nummer, hvem vil ikke gerne have et nemt nummer ?
Hvorfor så ikke også få, en lige så nem e-mail adresse ?
Som man ikke behøver pen & blæk for at skrive ned ; men som man kan huske fordi den er logisk, på en kreativ måde..

Hvad er der af udgifter ved at eje en e-mail adresse / domæne navn ?

Der skelnes mellem at eje blot én bogstavs kombination, såsom Sm@rty.dk og et andet firma f.eks ejer P@rty.dk , (som er en adresse på samme domain navn www.rty .dk)
Det koster 480,00 kr om året , at vores server * "forwarder" dine indkomne e-mails videre til dig , til en adresse du allerede har. Hvis du derimod har købt hele domænet, som her i eksemplet er .rty.dk. Så ejer du domænet , og skal ikke betale andet end den normale takst for at have et DK domæne .
Pt. er taksten ca 50 kr årligt hos Dk Hostmaster .
* Forwarder betyder at vores server "bouncher" eller re-delegerer jeres mail´s videre til jeres adresse.

Hvis der er 2 aér i e-mail adressen,
hvordan fortælles adressen nemt ?

Eksempel.
Du siger simpelthen : "Vores e-mail adresse er ordet Farvehandler hvor det første a er udskiftet med et @. Efter ordet sættes .dk
Det vil altid være det første a i ordet der udskiftes med et @. Eksempler : F@rvehandler.dk , Fr@gtmanden.dk, M@ssage.dk.

Hvad med ophavsretten til det ord som e-mail adressen bliver til, hvis man læser @ét som et a ?

Da vi f.eks ejer domænet www.ndy , kan vi vælge at sætte hvilken som helst bogstavs kombination, foran snabel-@´et. Vi kunne vælge at sætte et "Br" foran snabel-@´et, således at e-mail adressen blev til Br@ndy.dk , eller vi kunne sætte et "D" foran, og så står der pludselig D@ndy.dk, hvis man altså vælger at læse @ét som et a . ( rent juridisk er @ét jo et tegn ligesom "#" er et tegn) E-mail adressen kan ligne et firmanavn ; men kun hvis man vælger at læse @ét som et almindeligt a.
Dandy
, stavet med almindeligt a er jo et registreret varemærke ?
Man bestemmer selv hvilke ord eller bogstaver man sætter foran @´ et på sit domæne navn. Ejer man domænet ndy.dk så ejer man også muligheden for at kunne sammensætte hvilken som helst bogstavs kombination foran @ét.
Læs mere her

Hvad er forskellen mellem at købe en e-mail adresse og et domæne navn ?

Vi sælger e-mail adresser som alias adresser, dvs. at ud af ét domæne navn, kan vi generere mange e-mail adresser ud af . Derfor sælger vi mest alias adresser, og ikke så mange domainer, men vi giver også gerne tilbud på et helt domain navn . En e-mail adresse er jo bygget op af et domæne navn, med et @ foran domain navnet , og foran det , de bogstaver, du vælger at sætte for an @ét . Lad os tage eksemplet med et domæne som vi ejer, der hedder www.nde.dk , ud af dette domain navn kan vi lave mange alias adresser såsom : Ovenv@nde.dk Str@nde.dk MesseSt@nde.dk St@nde.dk EuL@nde.dk Melleml@nde.dk K@nde.dk Termok@nde.dk Kvajp@nde.dk Pytip@nde.dk Så forskellen mellem at købe en alias e-mail adresse hos os, og et helt domain navn er : Når man har købt hele domænet ejer man også alle alias-adresse mulighederne. Køber man blot én bogstavs kombinationen f.eks Str@nde.dk ejer man blot denne ene e-mail adresse. Det koster 480,00 kr om året, at vores server forwarder/bouncher dine indkomne e-mails videre til dig , til en adresse du allerede har. Hvis du derimod har købt hele domænet, som her i eksemplet er www.nde.dk. Så ejer du domænet , og skal ikke betale andet end den normale takst for at have et DK domæne .
Pt. er taksten ca 50 kr årligt hos Dk Hostmaster .

"Mindste prisen", betyder mindste bud på vores web auktion.

"Mindste prisen" eller mindste budsum er den billigste pris vi vil sælge e-mail adressen for. Vi har delt vore e-mail adresser op i priskategorier
I Guld+ kategorien er mindste bud sat til 5,500 + moms, dvs. at hvis du byder 5.500 kr for adressen og vi ikke inden 14 dage har fået et højere bud, sælger vi for "mindste bud ". Modtager vi et højere bud fra tredjemand, vil du straks blive underrettet, og få 24 timer til at evt. at komme med et kontra-bud, alt efter hvor længe web auktionen har løbet. Vore auktioner løber normalt over 14 dg .

"Hvem er vi ?

Idé Fabrikken er et 8 år gammelt firma, der beskæftiger sig med Promotions såvel in-store som outdoor. Vi er først og fremmest underleverandører, af Promotion ideer, til en lang række danske reklamebureauer. I nov 2000 lancerede vi Idé Fabrikkens Profil@dresser på nettet, som en naturlig videreudvikling af vort arbejde med promotion. En Profil@dresse skal ses som et marketings værktøj, et supplement til firmaets markedsføring. En nem e-mail adresse er lige så vigtigt som et godt telefon nummer. Alle vore e-mail adreser er one of a kind, og dine kunder glemmer dem aldrig.

Kan man sætte sit eget navn foran en Profiladresse ?

Ja, det kan man i høj grad, her et par eksempler : Mikael.Fr@gtmanden.dk Lis.@ttention.dk Fie.P@rty.dk Bo.Rent@Tent.dk
man kan i princippet lave lige så mange adresser gratis, ud af sin ene Profiladresse, ved hjæp af punktummet .Send comments on site design, broken links, etc to H@ppy.dk Ophavsretten til dit firmanavn Tryk her
Copyright © 2000 Idé Fabrikken´s Profiladresser


Tilbage til forsiden